دوربین مدار بسته خاموش ضبط میکند؟

فاطمه خانی
11 بهمن, 1401
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
دوربین مدار بسته

داشتن امنیت از ابتدای زندگی بشر یکی از مهم ترین دغدغه های انسان بوده است. از این رو انسان ها همواره به دنبال ایجاد محیطی امن در مکان هایی که در آن به فعالیت مشغول هستند، بوده اند. یکی از بزرگ ترین اختراعاتی که در این زمینه به انسان بسیار کمک کرد، اختراع دوربین مدار بسته بود. وسیله ای که به انسان این قابلیت را میدهد تا هنگامی که در مکانی حضور ندارد، بتواند آن مکان را زیر نظر داشته باشد. دوربین مدار بسته یا CCTV همان دوربین‌هایی هستند که برای نظارت و کنترل بر روی فضاهای مختلف از جمله ساختمان‌ها، خیابان‌ها، محل‌های عمومی و حتی منازل استفاده می‌شود. دوربین مداربسته به طور معمول در سه نوع آنالوگ، دیجیتال و IP موجود است.

  • دوربین آنالوگ: این نوع دوربین‌ها برای انتقال تصاویر از طریق کابل‌های کواکسیال به دستگاه DVR (Digital Video Recorder) متصل می‌شوند و در این دستگاه تصاویر ضبط می‌شوند.
  • دوربین دیجیتال: این نوع دوربین‌ها با استفاده از یک شبکه دیجیتال شامل کابل شبکه و سوئیچ شبکه به دستگاه NVR (Network Video Recorder) متصل می‌شوند و تصاویر در این دستگاه ضبط می‌شوند.
  • دوربین شبکه (IP): این نوع دوربین‌ها نیز مانند دوربین‌های دیجیتال با استفاده از شبکه دیجیتال به دستگاه NVR متصل می‌شوند. با استفاده از دوربین‌های شبکه، به راحتی می‌توانید تصاویر را در هر زمان و مکانی که بخواهید، از طریق اینترنت مشاهده کنید.

 

سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که:

  • آیا دوربین مدار بسته خاموش ضبط میکند؟
  • آیا هنگامی که برق میرود این دوربین ها کارایی دارند؟
  • آیا راهی برای ضبط فیلم ها هنگامی که برق میرود وجود دارد یا خیر؟

در ادامه این مقاله به برسی عملکرد دوربین های مدار بسته هنگام قطع اتصال برق میپردازیم . همچنین به معرفی راهکار هایی برای اینکه دوربین های مدار بسته بتوانند هنگامی که برق قطع میشود به کار خود ادامه دهند اشاره میکنیم.

پیشنهاد مطالعه : چرا تصویر دوربین مداربسته در شب تار میشود؟

اطلاعات کوتاه راجب نحوه عملکرد دوربین مدار بسته

مانند دیگر دستگاه های الکترونیکی دوربین های مدار بسته هم برای کار کردن نیازمند یک منبع الکتریسیته هستند .دوربین های مدار بسته به طور معمول از دو کابل بهره میبرن. یک کابل برای متصل شدن به برق شهر و کابل دیگر برای اتصال دوربین یه دستگاه و انتقال تصاویر و داده ها استفاده میشود. لازم به ذکر است که برخی از دوربین های انالوگ توسط منبع تغذیه  POC و دوربین های تحت شبکه به واسطه منبع POE، انتقال داده ها و برق را به صورت همزمان به وسیله یک کابل انجام میدهند. دوربین های مدار بسته AHD و IP هم برای اینکه بتوانند تصاویر را به درستی ضبط و منتقل کنند، نیازمند جریان برق هستند.

به طور کلی میتوان نتیجه گرفت که جریان برق در مدار دوربین های مدار بسته بسیار مهم و تاثیر گذار است و اگر برای برق مشکلی پیش بیاد این سیستم با مشکل مواجه خواهد شد.

آیا سیستم دوربین مدار بسته هنگامی که برق رفته است، کار میکند ؟

هنگام قطع شدن جریان برق اگر دوربین مدار بسته شما متصل به آداپتور باشد، بدون شک از کار می افتد و دیگر قابلیت ضبط تصاویر و انتقال داده ها را نخواهد داشت. دوربین های مدار بسته ای که مجهز به باتری هستند از این قاعده جدا هستند و هنگامی که اتصال برق قطع شود میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. این مورد که دوربین مدار بسته هنگامی که جریان برق قطع میشود کار نکند، بسیار قابل درک است. زیرا این سیستم برای انتقال داده به تلفن همراه شما و به دی وی آر و روتر نیازمند انرژی برق میباشد. اگر جریان برق وصل نباشد، سیستم نمیتواند داده ها را انتقال دهد زیرا شبکه از دسترس خارج میشود. حتی هنگامی که برق قطع میشود دسترسی شما برای کنترل دوربین های مدار بسته از راه دور نیز قطع میشود.

اما این موارد جای نگرانی ندارد . در ادامه این مقاله به بررسی راهکار هایی برای فعالیت دوربین های مدار بسته هنگامی که اتصال برق قطع میشود، میپردازیم.

دوربین مدار بسته

 

راهکارهایی برای قطع نشدن ضبط تصاویر هنگام قطع برق در دوربین مدار بسته

در این بخش به معرفی ۴ راهکار برای سیستم دوربین مدار بسته هنگامی که اتصال برق با مشکل مواجه میشود، میپردازیم :

۱-استفاده از نیروی باتری

هنگامی که برق میرود میتوان از نیروی باتری برای ادامه فرایند ضبط تصاویر و انتقال داده استفاده کرد. دوربین مدار بسته میتواند با استفاده از نیروی باتری برای مدتی تصاویر را در هارد ضبط کند یا به کمک اینترنت به گوشی انتقال دهد .

۲-استفاده از صفحات خورشیدی

دوربین مدار بسته

4

میتوانید برای دوربین مدار بسته صفحه خورشیدی تهیه کیند. این کار یک منبع همیشگی و کم هزینه برای تامین انرژی برق مورد نیاز دوربین مدار بسته در اختیار شما قرار میدهد. این روش کمی پر هزینه تر است ولی کاربردی بهتر از باتری در اختیار شما قرار میدهد، زیرا معمولاً عمر باتری ها بسیار کوتاه میباشد .

۳-استفاده از باتری یو پی اس (UPS)

باتری یو پی اس هنگامی که جریان برق اصلی متصل است، انرژی برق را در خود ذخیره میکند و هنگام قطع شدن جریان اصلی این نیروی ذخیره شده را وارد مدار میکند تا سیستم امنیتی از کار نیوفتد. تنها کاری که لازم است انجام دهید تهیه و نصب یک دستگاه یو پی اس در کنار سیستم دوربین مدار بسته میباشد. یک دستگاه UPS میتواند انرژی مورد نیاز یک سیستم امنیتی معمولی، شامل دوربین‌های IP، یک دستگاه دی وی آر، یک روتر و یک مانیتور را تامین کند .

پیشنهاد مطالعه : ۱۰ تکنولوژی و اصطلاحات فنی دوربین مداربسته

۴-استفاده از ژنراتور برق اضطراری

برای مکان هایی که میدانید نیروی برق بسیار مهم و حیاتی است شما باید یک ژنراتور برق تهیه کنید تا هنگام قطع شدن برق از آن برای تولید برق استفاده کنید. البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که ممکن است تا وصل شدن دوباره سیستم برق به کمک ژنراتور چند دقیقه ای زمان نیاز باشد، در این صورت بهتر است شما از باتری برای قطع نشدن سیستم امنیتی خود استفاده کنید تا جریان برق اصلی دوبار وصل شود.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی دوربین های مدار بسته هنگامی که جریان برق قطع میشود پرداختیم و مشخص شد که جریان برق یکی از موارد بسیار مهم در انتقال داده ها و ضبط تصاویر میباشد و اگر جریان برق قطع شود سیستم امنیتی شما با اختلال مواجه خواهد شد. برای رفع این مشکل در این مقاله به معرفی راهکارهایی بسیار کاربردی و آسان پرداختیم تا بتوانید برای داشتن محیطی همیشه امن و آرام از آنها استفاده کنید. نکته ی لازم به ذکر این است که، این موارد هنگامی که جریان برق قطع میشود کاربرد دارند و اگر سیم دوربین قطع یا دوربین از جا کنده شود، کارکرد دوربین به طور کلی مختل میشود و این موارد تاثیری ندارند.

“اگر می‌خواهید در بین رقیبان خود برجسته باشید، سفارش طراحی سایت خود را به ما بسپارید.”

 

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.